Header Overlay

Over ons

Restaurant Le Bateau bestaat al ruim 25 jaar! Wij zijn gevestigd aan het strand van Kijkduin in Den Haag. In ons gezellige, sfeervolle restaurant wordt u bediend door een leuk, hecht team. Wij zijn een erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat wij onder andere ons eigen personeel opleiden.

Bovendien houden wij van nieuwe dingen en innovatie. Zo hebben wij onlangs een nieuw dakterras aangelegd en vervangen wij regelmatig ons interieur.

Service

Wij stellen alles in het werk om uw dagje strand helemaal af te maken met een heerlijke maaltijd en een uitstekende service. Dit heeft ons in de afgelopen jaren al veel vaste gasten opgeleverd, waarmee wij een goede band hebben opgebouwd. Ook honden zijn in ons restaurant welkom: zij worden zelfs voorzien van brokjes en water.

Vis en vlees

Wij richten ons voornamelijk vis- en vleesgerechten. Met name onze spareribs zijn een ware specialiteit! Maar ook voor allerlei andere soorten gerechten voor een lekkere brunch, lunch of diner kunt u bij ons terecht. Bekijk onze menukaart om meer te weten te komen over ons aanbod.

Le Bateau: taste the difference since 1992!

Reserveer nu